15/6/15

Més de 125 alumnes farán un concert a la Gallera. Batallar/Batallem València



Mes de 100 alumnes farán un concert a la Gallera. Batallar/Batallem València

El 15 de maig de 2011 la plaça de l'Ajuntament de València va ser ocupada per una expressió popular; un malestar uspiciat per una situació de crisi i qüestionament d'una cultura del poder de la transició.

A l'any d'aquest fet i després d'una
manifestació/celebració, la marxa acabá en la plaça del 15m/plaça de l'Ajuntament i es trovà amb que s'habia instal·lat una mascletà al mig de la plaça. En arribar la gent es va amuntegar al voltant d'aquesta amb un sentiment de confusió, por i rebuig, que es va veure desbordat quan la multitud va trencar el cordó de seguretat i enderrocava els pals que sostenien la mascletà.

Segur que va haver-hi intencionalitat ¨conceptual¨. Perquè una mascletà i no solament les ordenances o la força policial? Pensaven que allò popular no podria ser derrocat i transformat? Que força (instrumentalitzada) encara pensaven que tenien recorrent al ús d'aquest imaginari? Pensaven que la cultura popular no era política?

Impolisó impugnada 23, reobri aqueix moment de representació per a jugar a ser jugat, fent un concert amb el col.legi Barcia Goyanes de la recreació deixa mascletà implosiónada per a impugnarla.


https://www.youtube.com/watch?v=AzTW4IkR3_w